IMPRESSZUM

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa Bimbó Melinda (1085 Budapest, Somogyi Béla u . 7. Adószám: 76255810-1-42)
Minden jog fenntartva.

JOGI NYILATKOZAT

A honlap teljes tartalma – beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is – Bimbó Melinda tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellett is csak Bimbó Melinda előzetes írásos engedélyével lehetséges.
A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat is.
A weboldal felépítése és megjelenése Bimbó Melinda és a SpaceboyDesign által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése Bimbó Melinda jogainak megsértése. A honlap bizonyos elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Az üzenetküldő panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek. A honlap tulajdonosa nem végez adatkezelést, a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

A honlapot a SpaceboyDesign csapata készítette. Technikai kontakt: spaceboydesign[@]live.co.uk
A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel. A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

KAPCSOLAT

0630 308 9002
[email protected]