google.hirdetes.bimbo-melinda A szorongás, idegesség, aggodalmaskodás sok erőt elvesz tőlünk. Az életörömre való képességünk elhalványul.

Néha mint egy elakadt cd-lejátszó „csak jár az agyunk” valamin, pl. egy nehéz párkapcsolati helyzeten vagy egy munkahelyi konfliktuson.

Van, hogy azt sem tudjuk, mi a baj, csak szorongva ébredünk, izzadunk, szorít a mellkasunk, vagy éppen kusza és fárasztó álmok gyötörnek.

A szorongás egyik kínzó velejárója, hogy gondolkodásunk beszűkül, lehetőségeinket szűkösebbnek és sötétebbnek éljük meg, mint amilyenek valójában. Munkában, családi teendőinkben rosszabbul állunk helyt, mint ahogy képességeink szerint tudnánk.

Mindezen lehet változtatni.

Szívesen állok rendelkezésére, ha szorongásos problémákkal küzd akár néhány alkalmas tanácsadás, akár hosszabb közös munka keretében.

Okleveles pszichológus képesítésemet az ELTÉ-n, klinikai szakpszichológusi címemet a Semmelweis Egyetemen szereztem. Tizenhárom éve dolgozom lelki problémákkal küzdő emberekkel.

Jelenleg Skype-on, a járvány csillapodása után Budapesten vagyok elérhető.

A tanácsadás ára 10 000 Forint. A legtöbb magán-egészségpénztárral szerződésben állok, az órák egészségpénztári tagság terhére elszámolhatók.

 

Kérem, írja le röviden, mihez keres segítséget!

 

[contact-form-7 id=”2849″ title=”1 kapcsolati űrlap”]