Pszichológusi segítség koronavírus idején TB-alapon

mindfulness pszichologus blog
Mindfulness – jelentudatosság
magany
Magány
mindfulness pszichologus blog
Mindfulness – jelentudatosság
magany
Magány
Összes

Pszichológusi segítség koronavírus idején TB-alapon

Pszichológusi segítség koronavírus idején

Kedves egriek, Heves megyeiek!

A koronavírus jelentősen átalakította a járóbeteg szakellátást egy időre.
Fontos, hogy ne kapjuk el, és ne adjuk tovább a fertőzést sem a közlekedés, sem a betegellátás során. Ugyanakkor épp a járvány és a nyomában járó változások (egészségügyi problémák, egzisztenciális bizonytalanság, az összezártságban feszültté váló családi kapcsolatok) jelentős pszichés megterhelést hozhatnak a mindennapi nehézségeken felül is. Így megnövekedett igény lehet a pszichológiai segítségre, a szorongás oldására, a nehézségek hangos végiggondolására egy védett helyzetben.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a személyes találkozások helyett egy ideig telefonon, ill. videokapcsolat segítségével lehet pszichológus segítségét igénybe venni.

hand-3035665_1280

Mivel a hét egy részében a Mentálhigiénés Csoport Kft. Pszichiátriai Szakrendelés és Gondozó kötelékében dolgozom, így Heves megyei lakosok számára TB-alapon, előjegyzés alapján rendelkezésre tudok állni a koronavírus idején is – most egy darabig skype-on keresztül.

Bejelentkezni hétköznapokon a Mentálhigiénés Csoport telefonszámain lehet:
a 06-36-788-544 vagy a 06-20-522-7605-ös mobilszámon.
A bejelentkezéshez a TAJ-kártyáját célszerű előkészíteni.
Ezt követően lehet velem felvenni a kapcsolatot.

Ha szeretne pszichológusi segítséget igénybe venni, de lakcímkártyája alapján nem hozzánk tartozik, jó szívvel ajánlom a Pszi.hu Pro bono kezdeményezését, ahol pszichológus kollégák önkéntes munkát végezve, ingyenesen ajánlják fel segítségüket a koronavírus okozta krízisben.

Jó egészséget és békés napokat kívánok!

Bimbó Melinda,
klinikai szakpszichológus